Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
ingatlanokrol-gesztenyesen

Miért mi?

Kiss Rebeka Ingatlanreferens · 1 éve
Tisztelt Érdeklődők!
Mint a Gesztenye Ingatlan Iroda ingatlan referense szeretném kifejteni önöknek, hogy milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre.
Mindenek előtt kiemelném, hogy nálunk nincsenek apró betűs részek, adataikat a vonatkozó jogszabályok szerint bizalmasan kezeljük.
 Igény esetén teljes körű ügyvédi- és hitelügyintézést biztosítunk. 
 Értékesítői jutalékunk az egyik legkedvezőbb a városban, bruttó 3%!
 NINCS ÁFA!
 Eladó ingatlanát díjmentesen, 24 órán belül akár hétvégén is állományba vesszük, hogy mihamarabb kezdhessük annak meghirdetését.
 A lakás megtekintésekor segítünk az irányár meghatározásában.
 Eladó ingatlanának felvétele a Gesztenye Ingatlaniroda rendszerébe gyors, pontos és a lényeges információkat tartalmazza.
 Az ingatlanokat a legszélesebb körben hirdetjük meg: újságokban, a leglátogatottabb ingatlanhirdetési oldalakon, saját weboldalunkon és irodáinkban.
 Több mint 50 weboldalra töltjük fel az ingatlanokat, ezek között több fizetős hirdetőoldal is van melyek költségét az iroda állja.
 Ingatlanhirdetése megjelenik partnereinknél országosan.
 Nem Önöket terheli a leendő vevők felkutatása.
 Telefonon és e-mailben történő tájékoztatást, időpontok egyeztetését kollegáink elvégzik és számon tartják így ez sem Önöket terheli.
 Az ajánlatokat átvesszük és feldolgozzuk.
 Az ingatlan bemutatását az általunk szakképzett kollégák végzik így elkerülhető, hogy otthonából átjáróház váljon. Ez semmilyen költséget nem von maga után.
 KIZÁRÓLAGOS SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE ESETÉN cégünk átvállalja az energetikai tanúsítvány és a tulajdonilap kiállításának költségét!
 Vevők, illetve keresők számára szolgáltatásunk ingyenes.
 Kérésére regisztráljuk igényeit és ha ennek megfelelő ingatlan kerül állományunkba, haladéktalanul értesítjük.
 Folyamatosan bővülő kínálat a keresők számára.
 Finanszírozásba is segítünk: független hitel- és biztosítás közvetítő partnerünk segít Önöknek díjmentesen megtalálni az Önök számára legmegfelelőbb finanszírozási opciót.
 Ha elsőre idegenkedne attól, hogy ingatlanosok árulják otthonát, erre is van egy javaslatom! Adjon egy esélyt és kössön irodánkkal egy INGATLAN- KÖZVETÍTŐI ESETI MEGBÍZÁST, amely eseti egy alkalomról szól. Amennyiben találunk egy olyan vevőjelöltet aki pont olyan ingatlant keres, mint az Öné. Ön csak erre az egy esetre szerződik le velünk és csak sikeres adás- vétel esetén kell fizetnie az ÁFA nélküli 3% sikerdíjat.
Keressenek bizalommal!

Kiss Rebeka
Ingatlanreferens
Tel: +36/20-299-8804
e-mail: kiss.rebeka@gesztenyeingatlan.hu
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Kiss Rebeka Ingatlanreferens
Tisztelt leendő Ügyfeleim! Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Kiss Rebeka vagyok, a Gesztenye Ingatlan Iroda ingatlan-referense. Amennyiben ingatlant vásárolna vagy eladna, korrekt ajánlatokkal, segítőkészségemmel és nem utolsó sorban megbízhatóságommal állok rendelkezésükre. Az iroda szolgáltatásai nem merülnek ki annyiban, hogy az ingatlant értékesítjük, Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk hitel- és CSOK ügyintézésre. Igény szerint biztosításközvetítést és ügyvédi szolgáltatást is biztosítunk. Mindezen felül segítünk Önnek a tervezésben, lakberendezésben, költözésben és lomtalanításban is. Amennyiben bizalmat szavazna kis csapatunknak, várom megkeresésüket e-mailben, telefonon, az oldalamon, illetve a privát fiókomon is. Elérhetőségeim: Tel.: +36-20-299-8804 céges e-mail: kiss.rebeka@gesztenyeingatlan.hu privát e-mail: kissrebeka7659@gmail.com Referensi oldal: https://www.facebook.com/kissrebekaingatlanreferens/ Privát oldal: https://www.facebook.com/kissrebeka504 Iroda weboldala: www.gesztenyeingatlan.hu Iroda Tel. (0-24): +36-70-244-4545 Valamint személyesen a Kossuth Lajos út 17-23. szám alatt, a színház jegyirodája mellett. Forduljon hozzánk bizalommal! -Mert nem minden „ingatlanos” egyforma!