Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
ingatlanokrol-gesztenyesen

Gesztenye Ingatlan Iroda

Kiss Rebeka Ingatlanreferens · 2 éve
Gesztenye Ingatlan Irodáról

A Gesztenye ingatlan iroda tulajdonosai több éves értékesítői, ingatlanközvetítői, kockázati tőkebefektetői és vállalatvezető tapasztalatukat kamatoztatva létrehoztak Szolnok belvárosában  egy ügyfélközpontú ingatlanirodát. 

Új és innovatív módszerekkel dolgozunk azon, hogy az eladni kívánt ingatlanra a lehető leggyorsabban találjunk meg a megfelelő vevőt. Ügyfeleink a széleskörű ingatlankínálatunk mellett pénzügyi szolgáltatásainkra is számíthatnak.

Célunk, hogy az irodánkban kellemes környezetben érkezzenek az ügyfelek, és a barátságos, emberközpontú ügyfélkezelésnek köszönhetően a magasan képzett, területüket kíválóan ismerő szakemberek várják őket. Minden szolgáltatást egy helyen megkaphasson az ügyfél! 

www.gesztenyeingatlan.hu
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Kiss Rebeka Ingatlanreferens
Tisztelt leendő Ügyfeleim! Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Kiss Rebeka vagyok, a Gesztenye Ingatlan Iroda ingatlan-referense. Amennyiben ingatlant vásárolna vagy eladna, korrekt ajánlatokkal, segítőkészségemmel és nem utolsó sorban megbízhatóságommal állok rendelkezésükre. Az iroda szolgáltatásai nem merülnek ki annyiban, hogy az ingatlant értékesítjük, Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk hitel- és CSOK ügyintézésre. Igény szerint biztosításközvetítést és ügyvédi szolgáltatást is biztosítunk. Mindezen felül segítünk Önnek a tervezésben, lakberendezésben, költözésben és lomtalanításban is. Amennyiben bizalmat szavazna kis csapatunknak, várom megkeresésüket e-mailben, telefonon, az oldalamon, illetve a privát fiókomon is. Elérhetőségeim: Tel.: +36-20-299-8804 céges e-mail: kiss.rebeka@gesztenyeingatlan.hu privát e-mail: kissrebeka7659@gmail.com Referensi oldal: https://www.facebook.com/kissrebekaingatlanreferens/ Privát oldal: https://www.facebook.com/kissrebeka504 Iroda weboldala: www.gesztenyeingatlan.hu Iroda Tel. (0-24): +36-70-244-4545 Valamint személyesen a Kossuth Lajos út 17-23. szám alatt, a színház jegyirodája mellett. Forduljon hozzánk bizalommal! -Mert nem minden „ingatlanos” egyforma!